Manuscript

Wilt u een manuscript insturen? 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe, boeiende projecten. Heeft u een manuscript geschreven en bent u op zoek naar een uitgever?  Neem dan zeker contact op met ons!

Hoe? Bezorg ons uw manuscript, samen met uw naam en adres, een inhoudsopgave, een korte biografie en een synopsis van maximaal twee bladzijden. Houd zeker een kopie van uw manuscript bij en stuur nooit unieke documenten mee.

Uw manuscript bezorgen kan:

  • via e-mail : promo@eikuitgeverij.com
  • per post : Uitgeverij Eik, de Keyserlei 58-60/19, 2018 Antwerpen

Als u uw manuscript per post opstuurt:

  • bezorgt u ons een ingebonden tekst met genummerde bladzijden. Geen losse pagina’s!
  • vermeldt u op de eerste bladzijde van het manuscript uw volledige persoonsgegevens (naam, adres, e-mail en telefoonnummer).

Als u uw manuscript via e-mail opstuurt:

  • bezorgt u ons een Word-bestand zonder opmaak. Stuur geen PDF-bestand. Let erop dat de tekst doorloopt. Nummer de bladzijden en vermeld uw persoonsgegevens op de eerste bladzijde.
  • bezorgt u ons een apart Word-bestand waarin u in een paar woorden vertelt waarom u dit boek heeft geschreven. Geef een korte samenvatting mee en bezorg ons ook uw cv.

Na lezing en overleg met ons leescomité neemt de directie contact met u op.

Aangezien onze uitgeverij veel manuscripten ontvangt, kan de beoordelingstermijn variëren. Over afgewezen manuscripten kunnen we niet corresponderen.

Opgelet, manuscripten die niet worden weerhouden, worden niet teruggestuurd.

Meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!