Sandra Kim

Sandra Kim en Claude Rappé

Omslag van Sandra Kim

De auteurs

Sandra Kim is een Belgische zangeres. Ze werd op 15 oktober 1972 geboren als Sandra Caldarone. Ze is getrouwd en werkt nog altijd in de showbusiness.
Claude Rappé is schrijver, journalist, scenarioschrijver en producent voor de Franse televisie, hij was ook presentator bij RTL en AB3.

Sandra Kim : had ik het geweten...

Een verhaal waarin ze niemand ontziet. Een intieme getuigenis, bijna 31 jaar na de Belgische overwinning op het Eurovisiesongfestival.

Zo’n dertig jaar geleden, op 3 mei 1986, won de Belgische Sandra Kim in Noorwegen het Eurovisiesongfestival met het liedje J’aime la vie. Ze was toen dertien jaar.

De hele wereld viel als een blok voor het jonge zangeresje met haar optimistische lied en een stem die kan concurreren met de allergrootsten van onze planeet.

Dertig jaar later vertelt Sandra Kim het verhaal van haar uitzonderlijke avontuur en onthult ze wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld.

Dit boek is niet alleen een terugblik op een bewogen periode, maar Sandra maakt ook de balans op van de afgelopen jaren in de showbusiness. Hoe heeft zij dat alles ervaren?

In haar verhaal wordt niemand gespaard. We krijgen een intieme blik in haar leven en ze vertelt eerlijk over zichzelf en de ups en downs in haar carrière.

Inkijkexemplaar

%d blogueurs aiment cette page :