België tussen de benen

Corinne B. 

De auteur

Corine B. is vandaag zwanger en opengebloeid in haar nieuwe leven. Ze schrijft onder de alias die ze gebruikte in het milieu van de losbandige Belgen.

Ontdek een nachtelijk en ondegeud België waarvan we het bestaan nooit zouden hebben vermoed!

Dit boek, eerste in zijn genre in ons land, is alvast het meest gewaagde van de Belgische letteren. Nooit had een van onze landgenoten, laat staan een vrouw, tot nu toe, de pen op papier gezet om ons land zo uit de doeken te doen.

Een jonge Belgische vrouw, een twintiger, levert ons hier haar seksuele parcours in een nachtelijk en ondeugend België waarvan we nooit zouden vermoeden dat deze bestaat.

Ze wou alles kennen, alles beleven, en vooral al haar fanta- sieën uitleven. Deze jonge universitaire beschrijft, zonder niets te verhullen, alle ervaringen die ze heeft beleefd en de plaatsen waar ze ging.

We volgen haar in charmefotostudio’s en naar de opname van X films, Vlaamse swinger clubs en exhibistische par- kings in Wallonië, Belgische datingsites en peepshows in Charleroi, Luik en Brussel.

Uit de anonimiteit gekomen door middel van twee televisie-uitzendingen gewijd aan pornografie in België, komt Corine B. terug in deze smaakvolle pagina’s, soms grof, maar altijd helder op haar jaren van losbandigheid.

Een beetje van op afstand en toch met een uitstekende aandacht voor detail geeft Corine, waarvan het leven nu volledig veranderd is, een kalme kijk, soms ook ontgoocheld, maar altijd literair, op haar vele ervaringen.

%d blogueurs aiment cette page :